About Us

A Módosék Mérnöki Szolgáltató Kft.-t Módos József és Módosné Linka Mariann mélyépítő mérnök alapította 1989-ben.

Előzőleg mindketten állami nagyvállalatnál, a Földmérő és Talajvizsgáló Vállalatnál, illetve a MÉLYÉPTERV-nél dolgoztak. A nagyvállalatoknál eltöltött évek rendkívül hasznosak voltak mind tanulás, mind tapasztalatszerzés céljából. Ezért hálával tartoznak a nagyvállalatoknak. Akár ők gondolják úgy, akár a nagyvállalatok.

Mérnök-geológus, fúrómester és gépkezelő kollégákat felvéve, a geotechnikával foglalkozó családi kisvállalkozás néhány év alatt 12-14 fős céggé fejlődött. Munkatársaink 5-10-25 éves gyakorlattal rendelkeznek. A kollégák rendszeres továbbképzésben részesülnek. Képzettségben, rátermettségben és egészségügyileg is megfelelnek a legszigorúbb munkahelyi feltételeknek.

A Módosék Kft. teljes egészében magyar tulajdonlású, Magyarországon fizeti a különböző adókat, járulékokat.

Bevételben, munkaellátottságban és műszaki fejlesztésben cégünknél folyamatos a növekedés.

Magyarország egyik legismertebb geotechnikával foglalkozó cége vagyunk, ez referencia-listánkból látható.

Hazánk egész területén, s a szomszédos országokban, Ausztriában, Szlovákiában, Ukrajnában és Romániában végzünk munkálatokat.

Nem mi vagyunk a legokosabbak. De ismerjük a legokosabbakat. A Budapesti Műszaki Egyetem tanáraival, a FŐMTERV Zrt., a MÁVTI Kft., a MÉLYÉPTERV Kft., a VITUKI Kht.  tervezőivel, valamint kivitelező cégek vezetőivel  napi munkakapcsolatban állunk. Tehát, nincs olyan kérdés, amire közösen ne találnánk megoldást.

Nem célunk a legnagyobb és leggazdagabb vállalkozássá válni. Ellenben azon munkálkodunk folyamatosan, hogy a Módosék Kft.-t a szakmában a legmegbízhatóbb cégként ismerjék. Valljuk, hogy a tisztességesen elvégzett munka a legjobb befektetés. Lehet, hogy ma még nem mi vagyunk a legjobbak. De azok akarunk lenni. Megbízóink visszajelzéseiből úgy látjuk: jó úton haladunk.

Minden megbízást egyformán fontosnak tartunk. Legyen az atomerőmű,  repülőtér, vagy családi ház, kis nyaraló – mi minden esetben a legjobb tudásunk szerint dolgozunk, a megbízó elvárásának  megfelelünk.

A Módosék Kft. irodájának falát az alábbi idézet díszíti:

Szeresd a magad kis mesterségét, amibe beletanultál, és találd meg benne a kedved! (Marcus Aurelius)

Mi szeretjük a szakmánkat, kedvünket leljük a munkában, becsülettel dolgozunk.

What others think

…sokat számít a szakmai és emberi megbízhatóság, rugalmasság, bizalom. Módos Józseftől rendeljük a munkát, mert ő minderre garancia… (Sz. T.)

A talajvizsgálat bizalmi dolog . Ezért csak velük dolgoztatok. (Dr. V. B.)

Csak dicsérni tudunk benneteket. Eszünkbe sem jut, hogy mást keresnénk. Miért tennénk? (Dr. N. Á.)

Kedvelem a Jóskát, mert rendes ember, meg rendesen dolgozik. (R. L.)

Régóta megbízható partnerek, gyors és pontos munkát végeznek, megfizethető áron. (Cs. K.)

Megrendelőbarát, logikus munkavégzés, udvarias, bizalmas kiszolgálás, folyamatos szavahihetőség. Még nem hallottam másoktól rossz véleményt róluk. (V. K.)

Szinte baráti jellegű a munkakapcsolat, korrektek a feladat megoldásában, jól használhatók a jegyzőkönyveik, hatékonyan, szakértelemmel végzik a feladatokat. (M. A.)

Megbízhatóság, következetesség, „emberi” tényezők. Ezek a legalapvetőbbek náluk. (Dr. M. B.)

Megbízhatóak, minőségi munkát végeznek, jó ár/érték arányban. Munkájukban megbízunk. Előnyük, hogy fúrást, szondázást, mindent tudnak. Nem az ár a legfontosabb, hanem a bizalom a tevékenységükben. (Sz. L.)

Rugalmas ügyintézés, kiszámíthatóság, megbízhatóság. Bárcsak mindenki ilyen megbízható, egyenes ember lenne a szakmában, mint Módos József. (Dr. M. A.)

Módos úr megbízható, szavahihető. A munkát jó minőségben végzik. A dokumentálásuk tiszta, átlátható. A vállalt határidőt betartják. A munkadíjjal igazodnak az adott helyzethez. (Dr. Sz. G.)

Kisátmérőjű fúrásban a legjobbak, ahol csak lehet, velük dolgoztatok. Korrektek, kiszámíthatóak. (Dr. Sz. J.)

A Módosék Kft. érdemei: Megbízhatóság, hitelesség. Feladat megoldási készség, rugalmasság, gyorsaság. Szakmai tapasztalat. Az elvárásoknak megfelelő, figyelmes teljesítés. Szakmaszeretet. (Dr. M. J.)

News

On 2 April 2012, 23rd anniversary of Módosék Kft., we started to use the new UGB drilling machine.